Rio de la Grästorp - The income from work will be shared between Olssons Fiske and Björlanda-Robban.

Trollingteam från Grästorp

Been there - done that

Spiken 57km, Hällekis 62km, Simmenäs 63km, Ellenö 65km, Mellerud 72km, Vindön 73km, Tösse 103km, Laxhall 109km, Hjo 110km, Åmål 112km, Brevik 116km, Karlsborg 124km, Granvik 137km, Baggerud 152km och Simris 410km.

fredag 18 april 2008

SM-GULD !!!

En perfekt start på en fiske-helg. Imorgon blir det göspremiär och "ÅRSFEST & HOCKEY AWARDS 2008" med Grästorps IK. http://www.grastorpsik.se/

Söndagen ägnas troligtvis åt vänertrolling, vi har inte varit ute på över en månad så det suger rejält i trollingtarmen.

Nästa helg är det Kinnekulleträffen, det ser tyvärr ut som vårbruket kolliderar med denna trollingfest så eventuellt uteblir stallkamraterna.

Frågan är vem som tar hem sveriges trevligaste träff och får ta emot pris av sveriges trevligaste trollare..... Det finns många som jagar efter förstaplatsen och jag hoppas att alla tar hänsyn till varandra och inte stirrar sig blinda på den egna båtens jakt efter lax och öring. Vi har själva blivit prejade över laxnät, "överkörda" av höghastighetstrollare och översköljda av båtar som har bråttom in i prickrännan utanför Hönsäter hamn så vi vet om baksidan med trollingträffar.

Enligt den senaste tidens rapporter och tråkiga händelser är tydligen dom hetare platserna barrikerade med mer eller mindre välutmärkta nät så förutsättningarna är väl inte dom bästa.

SM-serien avgörs också på Kinnekulleträffen, jag hoppas Extreme vinner.